Stavangerfest 2019

12. - 15. september. Karismakirken inviterer barn, unge og eldre - kirker og menigheter til Stavangerfest19!

StavangerFEST er en Jesussentrert, bibelbasert og menneskefokusert konferanse i vår region. Vi ønsker at det skal være en arena hvor kristen enhet og mangfold blir synliggjort. Det blir stormøter, seminarer, familiemøte, barnemøter, hoppeslott, aktiviteter, grilltelt, ungdomsmøte, ungdomskafe, – og ikke minst en anledning til å møte Gud. Vi har invitert talere i verdensklasse som garantert kommer til å berøre ditt liv!

‘Believe’

Vi trenger festdagene! Midt i at Gud vil møte deg i hverdagen, der livet leves – ønsker Gud å gi oss alle noen dager som «står frem» i livene våre og løfter oss videre!  Vår bønn er at StavangerFEST19 skal få være slike dager. StavangerFEST er en møteplass for lovsang, forkynnelse av troens ord og godt fellesskap. Vårt håp er at SF19 kan være med på å gi ny energi, fokus og glede til kristenliv og tjeneste, og inspirasjon til den kirken du tilhører.
I år har vi satt som overskrift: «Belive». Tro er ingen prestasjon, men et liv vi lever. Den tro Gud har gitt oss ved sin nåde er nøkkelen til å se Gud bevege seg i våre liv, våre familier, arbeidsplass, samfunn, kirke og i misjon. Vi ber og håper på dager som vi løfte og inspirere deg!  
Tilhører du ikke noen kirke, er underveis når det gjelder tro, eller er usikker på om du er en kristen – er du også spesielt varmt velkommen!

Hilsen Irene og Tormod (hovedpastor); vertskap sammen med pastorteamet i Karismakirken

 

Greit å vite

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone