Stavangerfest 2019

12. - 15. september. Karismakirken inviterer barn, unge og eldre - kirker og menigheter til Stavangerfest19!

StavangerFEST er en Jesussentrert, bibelbasert og menneskefokusert konferanse i vår region. Vi ønsker at det skal være en arena hvor kristen enhet og mangfold blir synliggjort. Det blir stormøter, seminarer, familiemøte, barnemøter, hoppeslott, aktiviteter, grilltelt, ungdomsmøte, ungdomskafe, – og ikke minst en anledning til å møte Gud. Vi har invitert talere i verdensklasse som garantert kommer til å berøre ditt liv!

‘Believe’

Midt i hverdagen, der livet leves – behøver vi gode opplevelser som «står frem» i livene våre og som bærer oss videre!  Vår bønn er at Stavangerfest19 (SF19) skal få bli slike dager for deg. SF19 er en møteplass for Jesussentrert lovsang, forkynnelse av troens ord, fellesskap og gode opplevelser for små og store. Vårt håp er at disse dagene kan bidra til å gi ny energi, fokus og glede til kristenlivet, tjeneste og inspirasjon til den kirken du tilhører. I år har vi satt som overskrift: «Belive» - tro! Tro er ingen prestasjon, men et liv vi lever. Den tro Gud har gitt er nøkkelen til å se Gud bevege seg i våre liv, familier, arbeidsplass, kirke og samfunn! Vi ber og håper på dager som vi løfte og inspirere deg!  
Tilhører du ikke noen kirke, er underveis når det gjelder tro, eller er usikker på om du er en kristen – er du også spesielt varmt velkommen!

Hilsen Irene og Tormod (hovedpastor); vertskap sammen med pastorteamet i Karismakirken

 

Greit å vite

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone