Årsmøte (kun digitalt på nett)

Det er tid for årsmøte, og vi har bestemt oss for å ikke utsette årsmøte lengre i påvente av endrede karanteneregler. Vi inviterer derfor til et digitalt årsmøte hvor du kan følge med via internett

Innkalling til digitalt årsmøte den 12. mai kl 19.00 – ca 20.00
 

Kjære medlem i Karismakirken

Det er en annerledes og rar tid vi er inne i! For de fleste innebærer det mest at man følger karanteneregler og lever mindre sosialt enn ellers, med de utfordringer dette fører med seg, og heldigvis ikke at man er smittet eller syk av Korona. Men vi fortsetter og ber for hverandre, for folk og landet vårt. Midt i alt som er annerledes, usikkert og omskiftelig, så er det et anker for troen at Guds kjærlighet, hans rike nåde og godhet mot oss i Kristus Jesus er den samme. Hans ord og løfter står fast: «I evighet, Herre, står ditt ord fast i himmelen» Sal 119; 89.

Årsmøte tirsdag 12. mai kl 19
Det er tid for årsmøte, og vi har bestemt oss for å ikke utsette årsmøte lengre i påvente av endrede karanteneregler. Vi inviterer derfor til et digitalt årsmøte hvor du kan følge med via internett. Det er søknader og støtteordninger som forutsetter at årsmøtet er gjennomført. Dessuten har vi fått avklart at denne måten å gjøre det på er en god måte.

Dette må du gjøre:
1) Vi håper fest mulig vil delta på årsmøte digitalt. Dersom du ikke har mulighet til det, vil vi sende deg et brev med årsrapport og et forenklet regnskap til din orientering. Da må du gi kontoret beskjed på dette pr telefon eller en epost til Steinar.

2) Du som ønsker å delta digitalt:

a) Da MÅ du melde deg på til årsmøte senest torsdag 7. mai kl 15.00 ved å sende en epost til steinar@karisma.no.

b) På den aktuelle dagen, vil du motta en epost fra oss med en link som du trykker på, og som gir deg adgang til årsmøte. Da gjennomfører vi et enkelt årsmøte med pastors årsrapport og gjennomgang av årsregnskapet.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!

Beste hilsen
Tormod A. Røyland
Styreleder og pastor
 

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone