Led 21 | Sammen om kirken

Velkommen til Led 2021 13. mars i Bergen forum!

«Coming soon to a theatre near you» sier ofte reklamen når nye filmer lanseres på kinoer verden over. I 2021 er dette tilfellet for Led Nasjonalt, og du er herved invitert til å ta del i en dag for historiebøkene!

Grunnet korona har vi måtte utsette storsamlingen som skulle vært på Oslofjord i februar. Derfor lanserer vi nå det gode og spennende alternativet, som er at vi tar Led nær deg! Dette gjør vi ved å arrangere en komprimert Led-konferanse i hver landsdel (Sør-, Øst-, Vest-, Midt-, og Nord-Norge). For oss i vest betyr det at vi samles i Bergens nye og fantastiske storstue, Forum.

Temaet for konferansen er ”Sammen om kirken 1.0”, og vi tror på en kvalitetskonferanse hvor atmosfæren, fellesskapet, relevans, inspirasjon, forkynnelsen og lovsangen er gjenkjennelig fra slik vi kjenner Led nasjonalt. Et Led-team under ledelse av Øystein Gjerme vil i løpet av konferansedagen hjelpe oss å løfte blikket slik at vi ser gullet og potensialet i den lokale kirke, og hva vi sammen kan gjøre for skape en framtid med berøring av mennesker og bevegelse for menigheter i hele vår nasjon. Følg godt med på våre sosiale medier fremover for mer spennende informasjon om dagen vi alle har i vente.

Påmeldingen er nå i gang, og vi gleder oss stort til å se deg og din kirke her i vest. Gå inn på checkin.no eller trykk på linken øverst i arrangementet, og sikre deg og dine billetter allerede nå til en nydelig konferansedag i Forum, Bergen.
Merk at vi kun selger 200 billetter til hvert sted, så her bør du være snar med påmeldingen for å sikre deg plass(er).

Billetter her

PS! Skulle myndighetene mot formodning åpne for flere deltakere, kan deltakerantallet økes.

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone