Misjonsbasar 2021

Strikking og misjon er ute med ny basar. Trekningen i basaren er søndag 20. juni, i forlengelsen av gudstjenesten. Bidra gjerne med gevinster og å kjøpe lodd!
Misjonsbasar 2021

Eget VIPPS-nummer for loddsalget: 662536

Alt loddsalg er på 3 bøker dette året: Bok 1: ‘Strikketøy’, bok 2: ‘På bordet - interiør, kjøkken- og pynteting’, og bok 3:’Leker’. Hvert lodd koster kr 20,-. VIKTIG: Når du kjøper lodd på VIPPS, bruk nummer 662536, og merk med navn, mobilnummer og hvilke(n) bok/bøker du vil ha lodd i.

Alle spørsmål kan rettes til Kristin Morsund Meling: Mob 913 48 061 og epost kizza70@gmail.com

Det behøves mange gevinster!

Du kan bidra og levere gevinster på søndager i forbindelse med gudstjenestene, eller levere på dagtid i kontortiden (tirsdag – fredag).

Årets formål:

Misjonsbasar 2021

Karisma Misjon anbefaler varmt årets basar:
Det siste året har vært et annerledes år, med en verdensvid koronapandemi som har påvirket de aller fleste land i verden.  Pandemien har synliggjort og forverret forfølgelse og diskriminering av kristne. I mange andre land har kristne opplevd å bli stående «bakerst i køen» ved utdeling av nødhjelp, om de i det hele tatt har fått noe.

Forfølgelsen i India har blitt betydelig forverret siste fem år. COVID-19-pandemien har gitt forfølgerne et nytt våpen, idet kristne ofte bevisst blir diskriminert når offentlig COVID-19-hjelp og matvarer blir distribuert. Dette har gjort at mange er desperate etter mat, særlig siden mange kristne er ‘daliter’; kasteløse, og derfor svært fattige, og fordi de har mistet inntektskilden dette året. I India måtte de sende barna hjem fra barnehjemmene som våre samarbeidspartnere i Maranatha Visvasa Samajam driver, til slekt i landsbyene. Disse hadde lite fra før, men pastor Moses og hans medarbeidere har bidratt med matvarer.

Skolene har mange steder vært stengt siden mars. For mange skolebarn betyr det ikke bare at de mister undervisning, men også dagens eneste sikre måltid. Dette er for eksempel tilfelle i Uganda. Våre misjonærer Randi og Robert bidrar etter beste evne, og har delt ut matvarer til mange familier. 

Karisma Strikking og Misjon ønsker gjennom årets basar å være med å bidra slik at det kan gis hjelp og støtte til mennesker i India, Uganda og Sør-Øst Asia som lider nød på grunn av koronapandemien. 

Takk for din støtte!

 
 
 

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone