Som hånd i hanske

"Som hånd i hanske" vil hjelpe deg til å forstå at ingen av oss er her på jorden ved en tilfeldighet. Gud har skapt deg som en unik original, og du ble født begavet.

Kirken er et familiefellesskap der vi utrustes til den tjeneste Gud har kalt oss til. Vi har forskjellige nådegaver som gjør at vi trives best med oppgaver som er tilpasset vår kompetanse. Alle kristne har en eller flere nådegaver. Ofte er det en kombinasjon av våre naturgaver, åndsgaver, erfaringer og hjertesaker som avgjør tjenestene og oppgavene.
Nådegavene er derfor det verktøy Gud har gitt oss for at vi skal møte menneskers behov med Hans ressurser. Kurset “Som hånd i hanske” vil hjelpe deg til å oppdage dine nådegaver, din personlige stil og hjertesak. Vi ønsker å hjelpe deg til å oppdage og frigjøre det potensial som Gud har gitt deg, og finne den oppgaven / tjenesten som passer best for deg akkurat nå.
Kirken er kalt til å gjøre godt mot alle mennesker. Skal våre ord ha kraft og vårt liv få betydning for enkeltmennesker og samfunnet, må vår kjærlighet vise seg i barmhjertighet og gode gjerninger. Et mangfold av gaver gjør at vi sammen kan møte et mangfoldig behov. I kirken inviteres du til et spennende arbeidsfellesskap som ærer Gud og løfter og bygger opp andre mennesker! Hjertelig velkommen til kurset!

Hilsen
Karismakirken og Lotta og Aril Svartdahl, kursholdere


Påmelding finner du HER. Frist for påmelding er tisdag 28. september. 

Kursavgift

Voksen   350,-  pr person
Student   200,- pr student/elev
Ektepar   500 ,- totalt for et par. Husk å bare velg en billett pr ektepar.

 

Timeplan

Fredag  18.00 - 21.30
Lørdag  10.00 - 17.30


Kurset SOM HÅND I HANSKE hjelper deltagerne til å oppdage sine gudgitte gaver - og kurset har vist seg å være livsforvandlende for veldig mange. 

Hvilket bilde har du av deg selv, og i hvilken grad stemmer dette bilde med hvordan andre mennesker oppfatter deg? Og hvordan Gud ser på deg? Mange av oss bærer på vrengebilder, både av oss selv, Gud og andre mennesker - også de i vår egen vennekrets.

Vi har lett for å gå oss fast i ett mønster. Vi trenger derfor hjelp til å oppdage vårt uforløste potensial, se nye muligheter og sprenge egne grenser. Dette kan være vanskelig, men kurset ”Som hånd i hanske” er en god hjelp i riktig retning. Kurset vil hjelpe deg til å forstå at ingen av oss er her på jorden ved en tilfeldighet. Gud har skapt deg som en unik original, og du ble født begavet.

Gjennom undervisning, gruppesamtaler og individuelle oppgaver, hjelper kurset deg til å finne din egen ”Tjenerprofil”, ved å se på din:

1. HJERTESAK 
Hva du brenner for, gir deg svar på HVOR du skal jobbe/tjene

2. NÅDEGAVER 
Hvilke gaver Gud har utrustet deg med, som gir deg svar på HVA du skal gjøre

3. PERSONLIG STIL
Hvordan du strukturer livet ditt og hva som gir deg energi, gir deg svar på HVORDAN du best trives med å være

Kurset hjelper deg til å oppdage egen gaveutrustning  og bevisstgjør deg på det forvalteransvar dette medfører - til ære for Gud og glede for andre mennesker.
Det blir gitt tilbud om en personlig coaching- og oppfølgingssamtale (gratis) til alle som har gjennomført kurset!


Ved slutten av kurset, bør du være i stand til å:
- Definere ulike kategorier av gaver som omtales i Bibelen
- Være bedre kjent med deg selv på en måte som gir et klarere selvbilde
- Se på deg selv på samme måte som Gud ser på deg
- Sette ord på hvilke gaver som er mest tydelig i ditt eget liv
- Definere egen hjertesak og personlig stil
- Se på forskjelligheter som positive muligheter mer enn negative og destruktive motsetninger
- Verdsette deg selv og andre mennesker på en ny og bedre måte
- Definere hvilke oppgaver som passer best i forhold til egen styrke og gaveutrustning

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone