MEN ONLY - samling for menn

Lørdag 16. november. NYHET! Velkommen til MEN ONLY – samling for menn!

LØRDAG 16. NOVEMBER KL 19 – ca 21.30!

Hei mann! Menn trenger kontakt med menn! I et samfunn som har hatt mye fokus på kvinner de siste tiårene, så behøver vi menn også å glede oss over det å være mann og hva manndom er! «Men Only» er et nytt initiativ, en arena for å ha det kjekt sammen, for diskusjon og samtale, for personlig vekst og trygghet på det åndelige og menneskelige plan!

MIN LIDENSKAP – er tema for denne kvelden!
Vi planlegger en samling med god mat og snacks, kveldens gjest, kort inspirasjon som skal føre oss over i diskusjon og samtale, trivelig atmosfære (uten blomster, kvinnelig påvirkning eller rosa servietter) og muligens noe overraskende. I og med at dette er andre samlingen, så vil vi også ha ideer til innslag fremover fra deg som deltar – vi vil gjerne ha innspill!!

Vi som innbyr er: Samuel Haruna (35 år), Bjørn Kjetil Hellestræ (48 år), Julius Mba (43 år), Ole Georg Røyland (57 år) og Tormod Røyland (49 år). På den første samlingen var vi 39 menn!! Nå ønsker vi oss 50 menn! Kom selv! Ta gjerne noen med deg!

MEN ONLY - samling for menn

* Denne gangen får vi spesielt besøk av 3 ganger Norgesmester i styrkeløft, sølvvinner i Vest-Europeisk mesterskap og sølvvinner i Nordisk mesterskap. Han har personlig rekord på 290 kg i benkpress (!!!). Han forteller om sin lidenskap og om hva det kostet.

* Tormod Røyland, Julius Mba og Even Egebakken (vitnesbyrd) innleder til samtale om «Arbeid – et nødvendig onde eller lidenskap?» Vi gleder oss til hva som kommer!!

For hvem? Voksne menn i alle aldre.

Når? Lørdag 16. november kl 19 – 21.30.

Hvor? Kafeen i Karismakirken – Adj. Hauglandsgt 52, Stavanger

Pris? Kr 100,- pr person (studenter kr 30,-) for god mat og snacks.

Velkommen til en hyggelig og inspirerende kveld!

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone