Gudstjenesten A til Å

Det er alltid knyttet en viss spenning til å komme til nye plasser. Derfor vil vi gjerne senke den terskelen ved å fortelle litt om hva du kommer til.


Fra kl 11.40 serverer vi gratis kaffe. Du vil ønskes velkommen av våre verter, og andre i kirken som gjerne vil hilse på deg. Kl 12 begynner Gudstjenesten, og vi håper at du har funnet deg godt til rette i storsalen, når lovsangen starter.
Gudstjenestene i Karismakirken har en uformell stil. Hovedelementene i vår gudstjeneste er lovsang, som blir ledet av et team av sangere og musikere, og forkynnelse som er relevant for troen og livet.
I tillegg vil det være variert innhold og ulike innslag avhengig av sesonger og årstider.

For engelsktalende har vi trådløst opplegg for oversettelse | For English speaking: wireless translation head sets.

Barna har sin egen Barnekirke fra 2 år til 7. klasse, som starter omtrent ½ time ut i gudstjenesten.
For barn under 2 år, har vi et eget lekerom med videooverføring for foreldre /foresatte, som du kan benytte deg av ved behov.

Etter gudstjenesten kan du ta kontakt med en av oss i «Connect-standen», og spørre om hva du måtte ønske. Kafeen er åpen etter gudstjenesten. Det er en fin arena for hygge og et sted hvor du naturlig kan bli mer kjent med noen over en kopp kaffe og en matbit.
Bokbutikken med bøker, inspirasjon, bibler, barnebøker, kort og gaver er åpen hver søndag.
Enkelte søndager har vi Storsøndag med ekstra tid i kafeen med utvidet matservering, og aktiviteter for barn og unge både i foajeen og i gymsalen.

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone