Talerne

Aktuelle og spennende talere kommer!
Talerne

Joakim Lundqvist

Joakim Lundqvist er en av våre hovedtalere. Han er ledende pastor i Livets Ord, Uppsala, med flere tusen medlemmer. Han er kjent fra å bygge opp Ny Generasjon, en suksessfull skolelagsbevegelse av stor betydning og gjennomslagskraft. Han er en glitrende kommunikator til alle og spesielt til unge. Joakim taler troens ord og formidler troens ånd til ditt liv.

Sammen med sin ektefelle Maria, står de i spissen som pastorpar for forsamlingen Livets Ord (LO) i Uppsala, Sverige.  LO er en toneangivende kirke og bevegelse, som teller mer enn 200 000 mennesker på verdensbasis med hovedsentra i Jerevan (Armenia), Moskva (Russland) og Uppsala (hovedsete).
Pastor Joakim er en formidler av tro og Ordets kraft – og kommuniserer på en måte som «går hjem» i alle generasjoner. Som kirke setter vi spesielt pris på den relasjonen vi får ha med LO og den inspirasjonen og kraften de tilfører vårt arbeide. Mer info: https://www.livetsord.se/

 

Talerne

Janette Oubrechtová

Vi er så glade for å ha Øst-Europa representert i Stavangerfest-19. Janette er et nytt og spennende bekjentskap for oss som kirke. Hun utstråler Guds kjærlighet på en flott måte, og er brennende for å føre neste generasjons unge voksne inn i livet med Gud. Hun kommer fra Tsjekkia, en by sør for Praha hvor hun driver et spennende tilbud for å nå ut til unge i byen sammen med et team. Hun underviser unge mennesker i Guds ord og er aktiv i sin lokalmenighet. 

 

Talerne

Carl-Gustaf Severin

Carl-Gustaf Severin har gjennom en årrekke vært en venn av Karismakirken og vi gleder oss til å høre ham tale i ett møte (søndag formiddag). Han treffer ung og eldre og tenner troens glød i hjertet. Hans evangelisttjeneste var med å forandre tidligere Sovjetunionen, gjennom den enorme menighetsplantingsvekkelsen som gikk gjennom Russland på 80 og 90 tallet. Han er forfatter av boken «Russland stjal våre hjerter».

 

Talerne

Sebastian Stakset

Sebastian og Isabella besøkte oss i begynnelsen av januar, og gjorde et uslettelig inntrykk på alle som hørte dem gjennom det sterke vitnesbyrdet hans og deres liv er! Som tidligere vokalist i bandet «Kartellet», var han et ikon innen rap-sjangeren. Men rus og vold hold på å ta livet til Sebastian. Hans forkynnelse og vitnesbyrd om hvordan Jesus setter fri, helbreder og gjenoppretter alle, berører sterkt!

 

Talerne

Arnfinn Clementsen

Arnfinn er grunnlegger av Karismakirken, forkynner, forfatter og en del av pastorteamet i Karismakirken i dag. Han er aktuell med en helt ny boken «Du er god nok». Med sin ektefelle, Liss-Bente stod de i spissen som ledende pastorer gjennom 29 år frem til 2010, da Irene og Tormod tok stafettpinnen videre. Mer info: http://arnfinnclementsen.org/

 

Talerne

Irene og Tormod Røyland

Tormod er hovedpastor i Karismakirken, gift med Irene, og er sammen med Janne Gro og Jan Inge Espedal (pastor), lederskapet, stab og frivillige medarbeidere vertskap og tilretteleggere for Stavangerfest19. Vi ønsker deg hjertelig velkommen og håper du vil trives!

 

 

Øvrige talere og bidragsytere i Stavangerfest19:

Barty Shokralla (CEO for Miracle Connect, tidligere endel av Troens Bevis) Misjon i den arabiske verden.
Sten Sørensen (pastor, styreleder i Troens Bevis og initativtaker for Nasjonal Bønnefrokost) - deltar lørdag kveld
Marie Ljones Brekke (Lærer og Stortingsrepresentant for KrF) - deltar lørdag kveld
Reidar Røyland (Rektor på Stavanger Kristne Grunnskole) - deltar lørdag kveld

Life Way Band - deltar lørdag kveld

 

Kontakt oss

Karismakirken 
Adjunkt Hauglands gt 52
4022 Stavanger 

51 91 18 80

Kontonummer: 2801 38 71606
Vipps  på nett

 

Finn oss

Lei gymsal på Stokka

Powered by Cornerstone